Over ons

Nieuws voor Almeerders, door Almeerders. Dat is 1Almere. Ons doel is om Almeerders te bereiken met nieuws dat dicht bij hen staat, doet nadenken en waar over gepraat wordt in de stad. In 2021 zijn wij gestart met onze redactie vanuit het World Trade Center in Almere. In samenwerking met Omroep Flevoland en de NOS brengen wij iedere dag het laatste nieuws uit Almere. Juist in Almere is het belangrijk dat er een goede nieuwsvoorziening is. Er gebeurt veel in deze stad op verschillende terreinen. Wij controleren de Almeerse politiek, volgen de Floriade op de voet en gaan de wijk in voor de verhalen van Almeerders. 1Almere is een journalistiek platform van Stichting Productie Fabriek Almere.

De redactie van 1Almere
De hoofdredactie van 1Almere

Vincent Smit

Hoofdredacteur / Eindredacteur 1Almere

Stichting Productie Fabriek Almere

SPFA heeft als doelstelling de meest actuele, herkenbare en informatieve multimediale informatievoorziening van Almere te zijn. Via radio, televisie en internet brengt SPFA de inwoners in Almere continu op de hoogte van de actualiteiten en achtergronden in de regio. Door de juiste mix van informatie en entertainment richt de omroep zich op iedereen in het verzorgingsgebied. SPFA is dagelijks te vinden tussen de bevolking van Almere zodat de omroep betrokken is bij alles wat er leeft in de samenleving.

Klachten

Journalistiek blijft mensenwerk. Hoe serieus we ons vak ook uitoefenen, af en toe maken we fouten.

Als je meent door publicatie op 1Almere televisie, radio, website of social media te zijn benadeeld, dan neem je vanzelfsprekend contact op met de (hoofd-)redactie. Dat kan via 06-2383 6979 of info@1almere.nl.

Privacyregelement

Binnen 1Almere wordt gewerkt met persoonsgegevens van klanten (c.q. gebruikers), medewerkers en partners.

1Almere zorgt dat de privacy gewaarborgd blijft, onder meer door maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging, dataminimalisatie, transparantie en gebruikerscontrole. Daarbij spelen bestuur en management een cruciale rol bij het waarborgen van privacy..

Powered By EmbedPress