Advertorials

Deel dit artikel

Duizenden mensen bereiken met een goed journalistiek verhaal? 1Almere biedt de mogelijkheid om voor een laag tarief een groot publiek te bereiken. Dit kan door middel van advertorials.

Artikel

Een advertorial is een advertentie, ‘vermomd’ als redactioneel artikel. Het artikel heeft veel weg van een nieuwsverhaal. Het verhaal in de advertorial wordt gegoten in een journalistiek jasje. De advertorial (het artikel) wordt gepubliceerd tussen de actuele nieuwsberichten op onze website.

Tarieven

Een advertorial heeft veel weg van een journalistiek artikel. Toch blijft het reclame. Een advertorial is een speciaal soort advertentie. Door middel van een advertorial kun je makkelijk ‘adverteren’ tussen het actuele nieuws. Daardoor bereikt jouw verhaal een groter publiek.

Voor het berekenen van het tarief werkt 1Almere met betaling per woord.

Het plaatsen van een advertorial in tekst kost 16 eurocent per woord. Een professionele advertorial bevat meestal tussen de 200 en 900 woorden. Je kunt bij 1Almere al vanaf 32 euro een advertorial (artikel) laten plaatsen op onze website.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden? En wil je gelijk van start gaan? Neem dan contact met ons op.

Meer info?

Uiteraard kun je ook vrijblijvend meer informatie opvragen.

Voorwaarden

Op ‘1Almere Advertorials’ zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. De voorwaarden kun je lezen op onze pagina met voorwaarden.