970
Almere

Weerbericht voor donderdag 11 juli: geen onaardige zomerdag

Vandaag wordt het zeker geen onaardige zomerdag in Almere, want er is van tijd tot tijd zon. Heel misschien valt er een buitje, maar op de meeste plaatsen blijft het wel droog. De temperatuur stijgt naar 20 a 21 graden bij een matige westenwind, kracht 3 tot 4.

Vanavond en vannacht blijft het overal droog, maar geleidelijk komt er wel meer bewolking opzetten vanuit het zuiden. De temperatuur zal gaan zakken naar 14 graden.

Morgen trekt er een lagedrukgebiedje over onze stad. Er komt veel bewolking voor en er gaat ook regen vallen. De temperatuur blijft steken rond een graad of 18 bij een matige wind uit noord tot noordwest.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant