2510
Almere Poort

Kunstwerken van zand maken tijdens het Zandkastelenfestival

Het Zandkastelenfestival wordt op zondag 14 juli voor de derde keer in Almere gevierd. Het festival vindt plaats op het Almeerderstrand, waar jong en oud de kans krijgt om kunstwerken van zand te maken.

Van 12.00 tot 16.00 uur is het Almeerderstrand de plek voor alle zandkunstenaars van Almere. De deelnemers krijgen eerst een korte instructie met tips en tricks, waarna ze aan de slag kunnen met beeldenzand en professioneel gereedschap.

Er is geen limiet aan de creativiteit: of het nu een middeleeuws kasteel, een vis, schildpad of iets compleet anders wordt, alles is mogelijk. Het mooiste zandbeeld krijgt een prijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant