1830
Almere

Weerbericht voor dinsdag 9 juli: kans op enkele stevige onweersbuien

Als je vandaag buitenactiviteiten hebt in de stad is het verstandig om de berichten in de gaten te houden, want later op de dag kunnen stevige regen -en onweersbuien over Almere trekken met kans op zware windstoten tot 90 km/u of zelfs nog meer.

We beginnen de dag met veel bewolking en een spat regen. In de loop van de dag breekt de zon ook door en loopt het kwik snel op. Uiteindelijk kan het 27 graden worden en zal het broeierig gaan aanvoelen. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.

Vanavond en vannacht trekken eerst nog flinke buien over, maar in de nacht wordt het droog en volgen enkele opklaringen. Koud is het niet met 17 graden. Morgen is er van tijd tot tijd zon en valt er nog een bui. Het is minder warm met 21 graden in de middag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant