730
Almere

Weerbericht voor maandag 8 juli: droge start van de week

Vandaag is het overal droog in Almere. Al met al een prima start van de week qua weer met ook geregeld zon. In de loop van de dag komt er wel meer bewolking opzetten vanuit het zuidwesten. De temperatuur stijgt naar een graad of 20 bij een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Vanavond en vannacht krijgen we te maken met veel bewolking en daaruit kan ook wat lichte regen of motregen vallen. De temperatuur blijft met 15 graden aan de hoge kant.

Morgen breekt eerst even de zon door. Dan loopt het kwik snel op naar 27 graden, maar het is broeierig. Later op de dag kunnen een paar pittige regen -en onweersbuien over de stad trekken met kans op zware windstoten.

Foto: John Oomen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant