4830
Almere Stad

Eigenaar duikt op nadat autoalarm 2,5 uur heeft geloeid

Een autoalarm heeft vrijdagavond zo’n twee en een half uur de gemoederen beziggehouden in de Danswijk in Almere Stad. Dat zeggen bewoners in de straat. Het alarm ging om 20.00 uur af en kon pas worden gestopt toen de eigenaar opdook.

De auto stond geparkeerd aan de Swingstraat. Toen het alarm niet tot zwijgen was gebracht, werd de politie ingeschakeld. Agenten gingen vervolgens in de buurt op zoek naar de eigenaar, maar konden die niet vinden. Daarop werd hulp van de brandweer ingeroepen.

Brandweerlieden probeerden het autoalarm uit te schakelen. Zij wilden dat doen door de accu los te koppelen. Een lastig klusje, en voordat dat was gelukt kwam de eigenaar van de auto opdagen die het alarm met de sleutel uit kon zetten. Dat was rond 22.30 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant