890
Almere Stad

Allergrootste Softbal Slowpitch toernooi in Almere

De negende editie van het allergrootste Softbal Slowpitch toernooi in Europa vond afgelopen weekend plaats in Almere. 34 teams, ruim 450 deelnemers en vele bezoekers bezochten dit toernooi op het BSC Almere Ballpark. Het toernooi werd gespeeld op zeven velden met een druk wedstrijdprogramma.

Het terrein van een van de oudste clubs van Almere Stad was aangekleed met windmolens en verschillende tenten. Het clubhuis, het stadionterras, een horecaplein, een springkussen en de toegangspoort van het goede doel Muziekids Almere maakten het plaatje compleet. Ook waren de Windmill Magician en de Windmill Band aanwezig.

Tijdens het toernooi werd er in vier divisies gestreden: mannen, vrouwen, mix en combi. Ramstein Rams (USA), Ramstein Ladies (USA), Team Eastpro (NED) en Belgian Bats (BEL) wonnen uiteindelijk de titel ‘Windmill Champions’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant