340
Almere

Weerbericht voor vrijdag 5 juli: zon heeft het niet altijd makkelijk

Vandaag is de zon soms wel te zien in Almere, maar er komt ook veel bewolking voor. De paraplu heb je zeker af en toe nodig, want er valt wat regen of een bui. De temperatuur komt uit rond een graad of 17 bij een matige tot krachtige wind uit west tot zuidwest.

Vanavond en vannacht blijft de bewolking een belangrijke rol spelen en valt er ook een bui. De temperatuur zal geleidelijk zakken naar 12 graden. Morgen kunnen een paar stevige buien voorkomen met kans op onweer en windstoten. Het wordt maximaal 20 graden.

Zondag is er wat ruimte voor de zon, maar het is ook weer geen droge dag. Er gaan in de loop van de dag een paar buien vallen. De middagtemperatuur komt uit rond de 19 graden.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant