690
Almere

Stad & Natuur introduceert duurzame bakfiets voor voedsellessen

Stad & Natuur heeft een elektrische bakfiets gelanceerd waarmee docenten op een milieuvriendelijke manier door Almere kunnen reizen. Met de ‘groene bakfiets’ kunnen leerkrachten naar scholen en andere locaties gaan voedsellessen te geven.

Steeds meer Almeerse scholen doen mee aan de voedseleducatie van Stad & Natuur. Door deze lessen leren leerlingen over gezond voedsel en ontwikkelen ze vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, zorg voor de natuur en lichaamsbeweging. Naast voedseleducatie ontwikkelt Stad & Natuur ook schooltuinen.

Samenwerking met lokale bedrijven

Stad & Natuur heeft met de hulp van busmaatschappij AllGo de groene bakfiets kunnen aanschaffen. Andere lokale bedrijven droegen ook een steentje bij. Fietsenwinkel Van der Linde Almere heeft een GPS-tracker gesponsord om de locatie van de fiets bij diefstal te kunnen opsporen. Daarnaast heeft reclamebureau PubMarket de bakfiets voorzien van opvallende bestickering, die door Sprankl is aangebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant