1270
Almere

Weerbericht voor donderdag 4 juli: lange tijd droog

Vandaag kan er in Almere misschien nog een enkele bui vallen, maar lange tijd is het droog en laat de zon zich van tijd tot tijd zien. De temperatuur komt uiteindelijk rond een graad of 17 te liggen. Wel staat er een stevige wind uit een westelijke richting.

Vanavond en vannacht zijn er opklaringen. Misschien dat er een bui gaat vallen, maar veel stelt het niet voor. De temperatuur daalt naar een graad of 13.

Morgen zal de bewolking een belangrijke rol spelen. In de loop van de dag kan er ook wat regen vallen, maar veel stelt het niet voor. De temperatuur komt in de middag rond een graad of 18 te liggen bij een matige tot vrij krachtige westenwind.

Foto: Chris Meewis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant