8310
Almere Stad

EK-kwartfinale Nederland – Turkije te zien op groot bioscoopscherm

Wil je het EK op groot scherm beleven? Dat kan! De EK-kwartfinale waarbij Nederland en Turkije tegenover elkaar staan is op zaterdagavond 6 juli live te zien op een groot bioscoopscherm in Kinepolis Almere Stad. Voetbalfans kunnen vanaf 20.45 uur live meekijken.

In verschillende bioscopen in Nederland, waaronder die in Almere Stad, is de wedstrijd te zien op groot scherm. Bioscoopketen Kinepolis heeft vestigingen in meerdere steden, waaronder Almere, Breda en Emmen, waar de wedstrijd zal worden uitgezonden.

Ook bioscoopketens Pathé en Vue zenden de wedstrijd in verschillende steden uit. Dit is niet de eerste wedstrijd die de bioscoop in Almere uitzendt. Eerder hebben ze ook al de wedstrijd Nederland tegen Frankrijk uitgezonden.

Foto: Laurent Ghesquière

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant