1250
Almere

Weerbericht voor woensdag 3 juli: nieuw dieptepunt deze zomer

Vandaag trekt er een storing over Almere en brengt enige tijd regen die soms een buiig karakter heeft. Later vanmiddag wordt het geleidelijk droger vanuit het westen. De temperatuur ligt bijzonder laag voor begin juli, want met 15 graden hebben we het wel gehad. De wind is matig tot vrij krachtig uit het westen.

Vanavond en vannacht komt er weer veel bewolking voor en trekt er een nieuw gebied met regen over. De temperatuur daalt iets en ligt rond de 13 graden.

Morgen breekt de zon door vanuit het westen, maar vallen er eerst ook nog een paar buien. De temperatuur loopt op naar 18 a 19 graden. Het waait wel stevig vanuit het westen, soms zelfs vrij krachtig.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant