1290
Almere

Nachtelijke werkzaamheden A6 tussen Almere Buiten en Bant

Rijkswaterstaat voert tussen dinsdag 2 juli en zaterdag 3 augustus gedurende 16 avonden en nachten verschillende asfalteringswerkzaamheden uit aan de A6. Dit zal zorgen voor verkeershinder in beide richtingen tussen Almere Buiten-Oost en Bant.

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van het asfalt, het aanbrengen van belijning en het vervangen van twee detectielussen. Hiervoor wordt de A6 in delen afgesloten. De extra reistijd kan hierdoor oplopen tot 30 minuten.

Gevolgen voor Almere

Deze werkzaamheden hebben alleen in de nachten van 2 tot 5 juli en 9 tot 11 juli tussen 20.00 – 05.30 uur gevolgen voor Almere. De omleidingen worden aangegeven met gele borden. De volgende wegen zijn op deze nachten gesloten:

  • A6 Almere richting Lelystad tussen Almere Buiten-Oost (8) en Lelystad (10)
  • oprit Almere Buiten-Oost (8)
  • afrit Lelystad-Airport (9)
  • afrit Lelystad (10)
  • verzorgingsplaats de Lepelaar en tankstation

Op de andere avonden/nachten hebben de werkzaamheden vooral gevolgen voor reizigers die verder rijden na Lelystad in de richting van Swifterbant, Urk, Emmeloord en Bant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant