520
Almere

Weerbericht voor dinsdag 2 juli: koele en wisselvallige dag

Vandaag komt er veel bewolking voor in Almere en hebben we eerst ook te maken met regen. In de loop van de dag wordt het droger vanuit het westen. Mogelijk breekt ook nog even de zon door. De temperatuur blijft achter en komt rond de 17 graden te liggen. De wind is matig uit het noordwesten.

Vanavond en vannacht tijdelijk een paar opklaringen en misschien nog een enkele bui. De temperatuur zakt naar een graad of 12.

Morgen trekt er eerst een gebied met regen over, maar in de loop van de dag wordt het droger vanuit het westen. De temperatuur ligt laag, want we moeten het doen met 16 of 17 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit het westen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant