2180
Almere

Tachtig jonge Almeerse muzikanten gaan op concertreis naar Frankrijk

Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) vertrekt binnenkort naar Frankrijk. Daar zullen tachtig jonge musici onder leiding van dirigent Daan Welle vier concerten geven op het Provençal Festival of Youth Orchestras. Voordat ze vertrekken, geeft het AJSO op dinsdag 16 juli nog een uitzwaaiconcert in de Kunstlinie in Almere.

Tijdens dit concert zal het orkest een gevarieerd programma brengen met zowel klassieke muziek als filmmuziek. De opbrengst van het concert draagt bij aan het financieel mogelijk maken van de concertreis naar Frankrijk.

Het concert begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Middenzaal van de Kunstlinie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant