5810
Almere

Sprinter tussen Amsterdam en Almere rijdt ook weer in de daluren

Vanaf dinsdag 2 juli rijdt de Sprinter van NS tussen Amsterdam Centraal en Almere Centrum ook weer in de daluren. Hij reed daar nu alleen van 06.00 tot 10.00 uur ’s ochtends en van 15.00 uur tot 19.00 uur. Nu zal dat ook in de uren daartussen zijn en tot 20.00 uur.

Vanaf 2 september zal deze Sprinter ook weer rijden tot aan station Almere Oostvaarders. Voorheen was dat alleen in de drukke ochtend- en avonduren, van maandag tot en met donderdag. Met de wijziging loopt de NS al vooruit op hun dienstregeling in 2025.

De extra inzet van Sprinters komt goed uit, want er rijden op dit moment minder treinen door werkzaamheden aan het spoor. Tot volgende week maandag rijdt er maar één Intercity per uur naar Almere Centrum vanuit Amsterdam Centraal. Normaal zijn dat er twee.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant