4480
Almere Stad

Museumkaart nu ook geldig in Kunstlinie

De Kunstlinie in Almere is het nieuwste lid van de Museumvereniging. Bezoekers met een Museumkaart kunnen vanaf 1 juli 2024 voor het eerst terecht bij de Kunsthal van de Kunstlinie. Met het lidmaatschap wordt de Kunstlinie voor ruim 1,5 miljoen Museumkaarthouders toegankelijk.

Directeur Adriana Strating is trots dat de Kunstlinie het vijfde lid van de Museumvereniging in Flevoland is. “Dit draagt bij aan de ambitie om de jongste provincie van Nederland ook cultureel op de kaart te zetten.” De Kunstlinie is de eerste beeldende kunstinstelling in Flevoland die bij de vereniging zit.

Op dit moment zijn er twee tentoonstellingen in de kunsthal van de Kunstlinie te zien. Stille Wateren en In light of current events is tot en met 28 juli te bezoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant