290
Almere

Weerbericht voor maandag 1 juli: koele start van de week

Vandaag begint de maand juli in Almere aan de koele kant, want het wordt een graad of 18. De zon is er van tijd tot tijd bij en op de meeste plaatsen lijkt het droog te blijven. De wind komt uit een westelijke richting en is meest matig, kracht 3 tot 4.

Vanavond en vannacht komt er veel bewolking voor en neemt vanuit het westen de kans op regen toe. De temperatuur zal gaan zakken naar een graad of 13.

Morgen speelt de bewolking een belangrijke rol en zullen van tijd tot tijd enkele buien voorkomen. De temperatuur komt in de middag rond de 17 graden te liggen en daarmee is het koel voor begin juli. De wind is matig uit het noordwesten.

Foto: Ab Donker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant