1K0
Almere Poort

Opblaasbare sporthal van gemeente Almere te koop

De opblaasbare sporthal die in Almere Poort staat wordt te koop gezet door de gemeente. De hal werd in 2019 neergezet omdat er meer vraag was naar indoor sportruimte en dit was een snelle oplossing. In Nobelhorst wordt een nieuwe sporthal opgeleverd en dus is de grijze unit van 30 bij 50 meter niet meer nodig.

De opblaasbare hal is zo’n 11 meter hoog en is geschikt voor sporten als badminton, handbal, korfbal, zaalhockey en zaalvoetbal. Ook werd hij gebruikt voor gym van scholen. Hij wordt via een openbare veiling aangeboden en het startbod is 25.000 euro. De opkoper krijgt dan de hal, de vloer en verlichting. De zaal kan bijvoorbeeld worden gekocht door een andere gemeente, sportclub of ondernemer.

Naast de blaashal staan ook units voor omkleden, douches en toiletten. Die worden ook te koop gezet met een startbod van 5000 euro. Volgende week en in augustus worden er kijkmomenten georganiseerd voor geïnteresseerden en in september sluit de veiling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant