1.2K0
Almere Poort

Strandfestival ‘Almere Speelt’ gaat dit weekend van start op het Almeerderstrand

Almere Speelt gaat zaterdag 29 juni van start, een gratis festival voor jong en oud op het Almeerderstrand. Van 11.00 uur ’s ochtends tot ’s avonds 20.00 uur bruist het strand van de activiteiten. Het festival heeft een programma met theater, muziek, kunst en dans.

Tijdens Almere Speelt zijn er verschillende optredens. Van professionele podiumkunstenaars tot opkomend talent, iedereen krijgt de kans om op te treden. Je kunt er klassieke muziek, een brassband, een kindertheater en meer verwachten.

Naast de optredens kun je een duik nemen in het water, nieuwe vrienden maken en genieten van eten en drinken. Restaurant PoortDok en verschillende foodtrucks staan klaar om de bezoekers te voorzien van hapjes en drankjes.

Foto: Erny Havikhorst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant