4480
Almere Poort

Burgemeester sluit lunchroom in Almere Poort na explosie

De burgemeester heeft een lunchroom aan de Alseïdenstraat gesloten om de rust en veiligheid in de buurt te herstellen. Dit besluit volgt na een incident in de nacht van donderdag 27 juni op vrijdag 28 juni 2024. Tijdens het incident raakte niemand gewond.

Bij de lunchroom in de Alseïdenstraat in Almere Poort is in de nacht een explosief afgegaan. De voorgevel van de broodjeswinkel is hierdoor flink beschadigd. Volgens buurtbewoners zit de zaak er nog maar een paar weken.

Het pand is vanaf 28 juni tot en met maandag 15 juli 2024 gesloten. Tijdens deze sluitingsperiode mag niemand het pand betreden. Gedurende deze tijd wordt beoordeeld of de sluiting langer nodig is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant