980
Almere

Weerbericht voor vrijdag 28 juni: droog weekend en aangenaam

De hoge temperaturen zijn nu wel verdwenen uit Almere, maar het is vandaag zeker niet koud te noemen, want het kwik bereikt nog een graad of 21. Er komen stapelwolken voor, maar er is ook ruimte voor de zon. Het blijft droog bij een matige westenwind.

Vanavond en vannacht komen er flinke opklaringen voor. De temperatuur daalt naar een graad of 11 a 12. Morgen komt de wind weer uit het zuiden en loopt het kwik toch nog op naar 23 a 24 graden. Er is flink wat zon, maar in de loop van de dag toch wat meer wolken.

Zondag komt de wind uit het noordwesten en dan daalt de middagtemperatuur naar 20 graden. Verder is het droog met een mix van wolkenvelden en zon.

Foto: Ab Donker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant