2160
Almere

Weerbericht voor donderdag 27 juni: geleidelijk wat meer bewolking

Vandaag is het niet meer zo zonnig in vergelijking met de afgelopen dagen in Almere. Er trekken vanuit het westen een paar (hoge) wolken over. Het blijft nog wel overal droog. De temperatuur stijgt eerst nog naar 26 graden, maar de wind draait naar het westen en brengt afkoeling.

Vanavond en vannacht zijn er een paar wolkenvelden, maar in de loop van de nacht is het overwegend helder. De temperatuur daalt naar een graad of 15 a 16.

Morgen is het droog en laat de zon zich vaak zien. Het is alleen minder warm, want het kwik bereikt in de middag 21 graden. De wind komt uit het westen en is meest matig, maar soms ook vrij krachtig, windkracht 3 tot 5.

Foto: Albert Thibaudier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant