670
Almere

Weerbericht voor woensdag 26 juni: warmste dag van het jaar tot nu toe

Vandaag is de zon opnieuw volop aanwezig in Almere. Misschien vanmiddag een enkele stapelwolk. Het kwik stijgt naar 28 á 29 graden, maar in het centrum van de stad kan het tropisch worden met 30 graden. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten.

Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen, maar kunnen er ook een paar wolkenvelden gaan voorkomen. De temperatuur zal uiteindelijk zakken naar 15 a 16 graden.

Morgen wordt een wat broeierige dag. Er komen meer wolken voor, maar er is ook nog zeker ruimte voor de zon. In de loop van de dag zou er een enkele bui kunnen vallen. De wind draait in de loop van de dag naar het zuidwesten bij maximaal 27 graden.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant