570
Almere Stad

Gratis zonnebrandcrème beschikbaar op de Esplanade in Almere Centrum

De temperaturen lopen hoog op en voor veel mensen betekenen de warme dagen genieten op het strand, maar je moet je wel goed blijven insmeren. Op meerdere plekken in Nederland kun je deze zomer gratis zonnebrandcrème krijgen. Ook de inwoners en toeristen kunnen in Almere Centrum beschermd van de zon genieten.

De gemeente Almere heeft twee tappunten met gratis zonnebrandcrème (SPF30) op de Esplanade geplaatst. Deze zonnebrandcrèmepalen zijn vorig jaar als proef geïntroduceerd door het Flevoziekenhuis en de gemeente Almere, en hebben al veel gebruikers.

De zonnebrandpalen werken op zonne-energie en zijn voorzien van sensoren die de UV-index meten. Ze geven advies over wanneer insmeren nodig is en sturen een signaal wanneer ze bijgevuld moeten worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant