470
Almere

Weerbericht voor dinsdag 25 juni: veel zon en zomers warm

Vandaag speelt de zon weer een belangrijke rol in Almere, maar ook de sterke zonkracht, want een onbeschermde huid kan al na 10 minuten verbranden tussen 11u en 16u. Verder loopt de temperatuur flink op in de stad tot ongeveer 28 graden. De wind is zwak tot matig uit noordoost tot noord.

Vanavond en vannacht komen er wederom brede opklaringen voor en is er nauwelijks bewolking te vinden. Het kwik zal dalen naar een graad of 14.

Morgen is er gewoon weer volop ruimte voor de zon en zal het kwik mogelijk nog iets verder oplopen. Een tropische 30 graden is in het centrum tussen alle gebouwen wel haalbaar. Buiten de stad wordt het 28 graden. De wind komt uit het oosten.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant