710
Almere

Weerbericht voor maandag 24 juni: zomerse start van de week

Vandaag is er in Almere volop ruimte voor de zon. Misschien dat er een paar stapelwolken voorkomen, maar de zon heeft verder ruim baan. Let er wel op dat de zonkracht hoog is, je kan makkelijk gaan verbranden. Het wordt uiteindelijk een graad of 25.

Vanavond en vannacht is het vrij helder. Na een aangename avond zal het kwik in de loop van de nacht zakken naar 13 graden.

Morgen is er opnieuw volop ruimte voor de zon en bij een zwakke tot matige oostenwind wordt het nog iets warmer, maximaal zelfs 27 graden. Ook morgen hebben we te maken met een sterke zonkracht, dus goed smeren.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant