800
Almere

Weerbericht voor vrijdag 21 juni: steeds meer zon in het weekend en warmer

Vandaag krijgen we in Almere te maken met buien, maar tegen de avond wordt het droger vanuit het zuiden. De temperatuur ligt rond de 18 graden en voor de eerste dag van de zomer is dat fris te noemen. De wind komt uit een noordwestelijke richting.

Vanavond en vannacht komen er geleidelijk meer opklaringen voor en daalt de temperatuur naar 12 graden. Morgen wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. Er kan nog wel een bui vallen.

Zondag krijgt de zon steeds meer de ruimte en blijft het overal droog. De temperatuur kan verder gaan oplopen. In de middag wordt het rond de 23 graden. De wind komt nog uit een westelijke richting en is zwak tot matig.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant