2.2K0
Almere

Volgende week zaterdag geen treinen van, naar en via Amsterdam Centraal

Door werkzaamheden rijden er volgende week zaterdag, 29 juni, de hele dag geen treinen van, naar en via Amsterdam Centraal. De intercity tussen Almere Centrum en Amsterdam Centraal rijdt die dag ook niet. Ook rijden er van 2 juli tot en met 7 juli minder treinen tussen Amsterdam Centraal en Almere.

Op zaterdag 29 juni begint de volgende fase van de renovatie van station Amsterdam Centraal. De grootschalige werkzaamheden hebben een behoorlijke impact op de looproutes van reizigers op het station en op de dienstregeling van de treinen.

Reizigers die naar Amsterdam Centraal moeten, maken gebruik van een omreisroute. Dit kan een extra overstap en/of een deel van de reis met de bus of metro betekenen. De NS adviseert reizigers de reisplanner goed in de gaten te houden en rekening te houden met extra drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant