750
Almere

Weerbericht voor donderdag 20 juni: steeds meer bewolking

Vandaag is er in Almere geregeld ruimte voor de zon, maar in de loop van de dag gaat de bewolking wel steeds meer overheersen vanuit het zuiden. Het blijft daarbij overal droog. De temperatuur zal oplopen naar een graad of 20 in de stad. De wind komt uit het noorden tot noordoosten en is matig.

Vanavond en vannacht komt er vrij veel bewolking voor en kan er ook een bui gaan vallen. Het zijn geen grote hoeveelheden. Het kwik daalt naar 13 graden. Tevens begint vanavond om 22:54 de zomer volgens de kalender.

Morgen is er veel bewolking en trekken er enkele buien over. De temperatuur ligt uiteindelijk rond een graad of 19. De wind waait vanuit een noordoostelijke richting en is meest matig, kracht 3 tot 4.

Foto: Erica van Leeuwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant