1410
Almere

Van wildplukwandeling tot een pubquiz met Drag Queen Nutella Versace: 5 weekendtips in Almere

Leren over planten tijdens een wandeling, naar een pubquiz met Drag Queen Nutella Versace of de stadsdialoog over het slavernijverleden bijwonen? Je leest hier wat er dit weekend allemaal te doen is in Almere. 

1. Pubquiz met Drag Queen Nutella Versace

Wanneer: Zaterdag 22 juni om 20.00 uur

Waar: Poppodium de Meester

Winter Pride Almere organiseert een Queer pubquiz en karaoke in Poppodium de Meester. Drag Queen Nutella Versace zal de kennis van de aanwezigen testen over queer onderwerpen en meer. Na de quiz is het tijd om te zingen tijdens de Winter Pride Almere in de zomer Karaoke. De deuren gaan open om 19:30 uur en de quiz start om 20:00 uur. Aanmelden is niet nodig.

2. Queer Harmony Night Part II

Wanneer: Zaterdag 22 juni van 19.00 tot 23.00 uur

Waar: Casa Casla

De avond draait om verbinding, waarbij de aanwezigen elkaar leren kennen, terwijl ze van genieten van spoken word, een interactief panel, visuele poëzie, creatief schilderen, mocktails, snacks en live muziek.

3. Groove City Hall

Wanneer: Zaterdag 22 juni van 21.00 tot 00.00 uur

Waar: Café op 2

Een muziekavond verzorgd door DIE 1NE DJ met soul, funk, pop en rock muziek.

4. Stadsdialoog over slavernijverleden

Wanneer: Zondag 23 juni van 14.00 tot 17.15 uur

Waar: Casa Casla

Dit jaar organiseert de gemeente Almere stadsdialogen met het slavernijverleden als thema. De focus ligt op het slavernijverleden in De Oost, specifiek in voormalig Nederlands-Indië. Dit is een deel van de vaderlandse geschiedenis dat nog relatief onbekend is binnen de Nederlandse samenleving.

5. Wildplukwandeling

Wanneer: Zondag 23 juni van 09.30 tot 11.00 uur

Waar: Bouwmeesterbuurt

Tijdens de wandeling leer je over eetbare planten, bloemen en bomen, en welke je beter kunt laten staan en waarom. Herken planten en bomen door te kijken, luisteren, voelen en proeven. Ook ontdek je de gezondheidsvoordelen en meer natuurweetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant