4141
Almere

Nieuw programma: Coffee-to-go met burgemeester Hein van der Loo

De Almeerse burgemeester heeft bepaald geen rustig jaar achter de rug. In ons nieuwe programma ‘Coffee-to-go met Hein van der Loo’ trekt journalist Lotte Schmidt vanaf deze maand geregeld de stad in met de burgemeester om erachter te komen waarom hij bepaalde keuzes maakt, en te horen wat het werk met hem doet als persoon. 

In de eerste aflevering komt Lotte erachter hoe het voor hem is om een woning te sluiten na een explosie. En sinds deze week is legaal geteelde wiet verkrijgbaar in Almere. Heeft de burgemeester wel eens een joint gerookt?

  1. Maar dat houdt dus niet in dat je als thuis kweker het ook naar de boot kan brengen, verkopen. Thuis kwekers blijven waarschijnlijk en verkopen het illegaal…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no posts to show right now.