680
Almere

Weerbericht voor woensdag 19 juni: steeds meer zon

Vandaag komen er in Almere nog enkele wolkenvelden voor, maar in de loop van de dag krijgt de zon steeds meer de ruimte. Er ontstaan ook nog enkele stapelwolken. De temperatuur zal uitkomen rond een graad of 18. De wind is matig uit een noordelijke richting.

Vanavond en vannacht komen er brede opklaringen voor. In de loop van de nacht ook wat sluierbewolking. Het kwik daalt naar een graad of 8.

Morgen wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. Tot de avond blijft het overal droog. De temperatuur kan uiteindelijk een graad of 20 bereiken. De wind komt meer uit noordoostelijke richting en is matig, kracht 3 tot 4.

Foto: Erica van Leeuwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant