5.5K0
Almere

Rapper Boef verlaagt vraagprijs van zijn luxe villa in Almere

Het wil Rapper Boef nog niet echt lukken om van zijn Almeerse villa af te komen. Boef heeft de vraagprijs van zijn villa in Almere Overgooi verlaagd, meldt BekendeBuren. De woning, die sinds november vorig jaar te koop staat, heeft een oorspronkelijk vraagprijs van 2.150.000 k.k. maar staat nu te koop voor 1.995.000 k.k.

Boef is dit jaar naar Dubai geëmigreerd, maar zijn villa in Almere staat nog steeds te koop. De rapper heeft de villa in 2019 voor 1,43 miljoen euro gekocht. Het pand, gebouwd in 2008, beslaat ongeveer 325 vierkante meter aan woonoppervlak en beschikt over zeven kamers, waaronder twee badkamers en slaapkamers.

De woning heeft een marmeren vloer, een suède hoekbank en een elektrische open haard. Daarnaast biedt de villa diverse luxe voorzieningen, waaronder een zwemvijver, een thuisbioscoop, een fitnessruimte en een voetbalveld in de tuin. Voor autoliefhebbers is er een garage met plaats voor twee auto’s.

Foto: Funda.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant