840
Almere

Weerbericht voor dinsdag 18 juni: op de rand van een storing

Vandaag is er misschien even wat zon, maar er komt ook veel bewolking voor. Er kan wat regen vallen, maar het meeste blijft ten zuidoosten van Almere. De temperatuur loopt op naar 18 a 19 graden. De wind stelt niet zoveel voor, want die is zwak uit het noordoosten.

Vanavond en vannacht komt er nog veel bewolking voor, maar geleidelijk klaart het wat op vanuit het zuidwesten. De temperatuur zal gaan zakken naar 12 graden.

Morgen wordt het een droge dag en komt er geregeld ruimte voor de zon voor. De temperatuur zal geleidelijk gaan oplopen naar 17 a 18 graden. De wind komt uit een noordelijke richting en is overwegend matig.

Foto: Chris Meewis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant