1550
Almere Hout

Kavels beschikbaar voor huisartspraktijken en andere zorgverleners in Oosterwold

Team Oosterwold is op zoek naar tandartsen, fysiotherapeuten, apothekers, wijkverpleegkundigen, diëtisten, psychologen en logopedisten die een praktijk willen vestigen in Oosterwold en dit kunnen combineren met stadslandbouw.

Team Oosterwold organiseert op woensdag 26 juni een informatiebijeenkomst voor huisartsen en andere zorgverleners die een praktijk willen vestigen in Oosterwold. Tijdens de bijeenkomst worden huisartsen en zorgverleners op de hoogte gebracht van de werkwijze van de verkoopronde van kavels. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot en met 20 juni.

Op dit moment werkt gebiedsteam Oosterwold aan de spelregels van een verkoopronde voor een aantal losse kavels voor huisartsen en andere zorgverleners. Aanwezigen kunnen tijdens de bijeenkomst vragen stellen en ideeën uitwisselen over de spelregels van de kavels. Na afloop van de informatiebijeenkomst worden de spelregels definitief gemaakt, waarna de inschrijving voor de kavels van start gaat.

Tekort aan huisartspraktijken

In de Almeerse wijken Nobelhorst, Oosterwold en Vogelhorst is er veel vraag naar een huisartsenpraktijk. Er is geen praktijk in Almere Hout en ook in de omliggende wijken is er geen plek voor bewoners. Na deze zomer krijgt Oosterwold haar eerste huisartsenpraktijk. Medi-Mere opent er een nieuwe vestiging.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant