7420

Theater- en muziekfestival ZomerBries Almere stelt gratis kaarten beschikbaar

De eerste editie van het ZomerBries Almere zal op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli plaatsvinden. Het festival biedt een divers programma aan, waarin muziek, theater, eten en andere onderwerpen centraal staan. Het is vanaf nu mogelijk om gratis kaartjes voor de hoofdacts te bemachtigen. De entree voor het festival zelf is gratis, op deze manier wil de organisatie voor iedereen toegankelijk blijven.

ZomerBries Almere

Op deze eerste editie van ZomerBries Almere kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan activiteiten en optredens. Er zijn muzikale optredens, stand-up comedians, groene activiteiten en theatervoorstellingen. Aan de innerlijke mens is ook gedacht, er zijn verschillende foodtrucks aanwezig en het is mogelijk om met een yogales mee te doen.

Er zijn ook activiteiten te doen op de stadstuinderij Flevo Campus. Naast het brede aanbod aan activiteiten, zijn er ook een aantal hoofdacts waar tickets voor moeten worden gereserveerd. Deze vinden plaats in het amfitheater en worden verzorgd door gerenommeerde artiesten, zoals BonteHond, Erik Kaizer, Theatergroep SubSub en Stichting Jazz Almere.

Gratis tickets beschikbaar

Om festival ZomerBries Almere toegankelijk te houden, hoeft er geen entree betaald te worden. Bezoekers die willen bijdragen aan de toekomst van het festival kunnen tijdens het reserveren van de gratis tickets voor de hoofdacts een zelfgekozen bedrag overmaken. Er zijn slechts 100 tickets voor elke act beschikbaar, dus het is raadzaam om er snel bij te zijn. 

De tickets voor ZomerBries Almere zijn te reserveren via deze link. Het festival vindt plaats op het Utopia-eiland op het voormalige Floriade-terrein. De organisatie van ZomerBries is in handen van Stichting Art Culture, met ondersteuning van gemeente Almere, OSVA, Flevo Campus en KunstKnooppunt.

Foto Shirley Brefeld via wonen in almere foto’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant