780
Almere

Weerbericht voor maandag 17 juni: droge start van de week

Vandaag begint de nieuwe werkweek droog in Almere, want er is van tijd tot tijd zon en er worden geen buien verwacht. De temperatuur zal uiteindelijk stijgen naar 18 a 19 graden in de stad. De wind komt uit een zuid tot zuidwestelijke richting en is meest matig van kracht.

Vanavond en vannacht komen er enkele wolkenvelden voor, maar zijn er ook opklaringen. De temperatuur zal geleidelijk gaan zakken naar een graad of 10.

Morgen komt er veel bewolking voor en in de loop van de dag krijgen we te maken met regen. De temperatuur zal uiteindelijk gaan stijgen naar 20 graden, maar in de regen zakt het kwik terug naar 13 graden. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten.

Foto: Chris Meewis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant