1290
Almere

Leefbaar Almere vraagt: waar zijn de prullenbakken op drukke plekken?

Leefbaar Almere vraagt zich af wat de criteria zijn voor het plaatsen van prullenbakken in de openbare ruimte. De fractie merkt dat er op plekken waar inwoners samenkomen, sporten, bewegen of ontspannen op een bankje vaak geen prullenbakken te vinden zijn. Ze vragen zich af waarom dat zo is.

De fractie vindt het moeilijk om een duidelijk beleid te ontdekken voor de plaatsing van prullenbakken in Almere. Ze geven voorbeelden zoals de Homerusmarkt in Poort en de bankjes bij het Rondje Weerwater, waar nauwelijks prullenbakken zijn, terwijl er onlangs wel prullenbakken op het Almeerderstrand zijn geplaatst.

Hoewel Leefbaar Almere van mening is dat inwoners en bezoekers verantwoordelijk zijn voor het opruimen van hun eigen afval, geloven ze ook dat prullenbakken bijdragen aan een schone openbare ruimte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant