6660
Almere

Zeven bekeuringen en 29 verbalen geschreven tijdens verkeerscontrole

Afgelopen donderdag 13 juni hebben studenten samen met het Team Verkeer op het Michael Jacksonplein en aan de Kroonprinsstraat een verkeerscontrole gehouden. De controle was voornamelijk gericht op brom- en snorfietsen, fatbikes en elektrische stepjes. Hierbij zijn zeven bekeuringen uitgeschreven voor bestuurders van fatbikes die te hard gingen.

Daarnaast hebben acht bestuurders van fatbikes een waarschuwing gekregen, waarbij zij bij een volgende overtreding in beslag genomen zullen worden. Ook zijn twee bromfietsen in beslag genomen voor technisch onderzoek. Nog eens tien brom- en snorfietsen hebben een WOK (Wachten Op Keuren) melding gekregen en mochten niet verder rijden.

Verder zijn er 29 (proces-)verbalen geschreven voor andere feiten.

Afbeelding: Politie Almere West Poort .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant