5.8K0
Almere

A9 hele dag dicht: omleidingen tussen Almere-Haarlem

Rijkswaterstaat verwacht op zondag 16 juni harde wind, waardoor zij niet kunnen starten met het inhijsen van het brugdek van de Schipholbrug. Hierdoor blijft de A9 vanuit Alkmaar/Haarlem en Utrecht/Almere dicht tot maandag 17 juni 05:00 uur.

Het is nog niet duidelijk of de snelweg op maandagochtend voor de ochtendspits opengaat.

Omleidingen

Verkeer vanuit de richting Alkmaar/Haarlem naar Amsterdam/Utrecht/Almere wordt bij knooppunt Raasdorp omgeleid via de A5 en A10 (noord). Het verkeer vanuit de richting Utrecht/Almere naar Schiphol/Haarlem wordt omgeleid via de A2, A10 (zuid) en A4.

Vanwege afsluitingen elders moeten weggebruikers rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten.

Afbeeldingen: Rijkswaterstaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant