720
Almere

Weerbericht voor donderdag 13 juni: Hollandse luchten

Vandaag is er van tijd tot tijd ruimte voor de zon, maar er zullen ook stapelwolken voorkomen. Het is nagenoeg droog in Almere, maar ik sluit een enkele bui niet uit. De temperatuur zal gaan stijgen naar 18 graden. Dat is iets hoger dan de afgelopen dagen en dat komt vooral door de zuidwestelijke wind. De wind is matig in de stad.

Vanavond en vannacht neemt de bewolking toe vanuit het zuidwesten en gaat het ook regenen. De temperatuur daalt naar 11 a 12 graden.

Morgen veel bewolking en enkele buien. Misschien dat de zon zich ook even laat zien. Het kwik stijgt in de middag naar maximaal 19 graden. De wind komt uit een zuidelijke richting en zal matig tot vrij krachtig zijn, windkracht 4 tot 5.

Foto: Erica van Leeuwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant