540
Almere

Weerbericht voor woensdag 12 juni: ruimte voor de zon en een bui

Vandaag laat de zon zich van tijd tot tijd zien in Almere. Eerst kan er ook nog een bui vallen, maar in de loop van de dag overheerst het droge weer. Natuurlijk is het nog steeds koud voor de tijd van het jaar met 15 a 16 graden in de stad. De wind komt uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig.

Vanavond en vannacht neemt de wind geleidelijk in kracht af. Er komen ook opklaringen voor en het blijft overal droog. Het kwik daalt uiteindelijk naar 9 graden.

Morgen is er weer ruimte voor de zon en blijft het mogelijk de hele dag droog. De temperatuur pakt iets hoger uit en kan de 18 of 19 graden bereiken. Het heeft vooral te maken met de windrichting, want die komt uit het zuidwesten. Vanuit die hoek wordt iets minder koude lucht aangevoerd.

Foto: Erica van Leeuwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant