3320
Almere Poort

Politie doet op Tomatensoep Festival onderzoek naar criminaliteit

Aanstaande zaterdag sluit het Mobiel Media Lab van de politie zich aan bij het Tomatensoep Festival in Almere Poort. De politie zal daar onderzoek doen onder de wijkbewoners naar criminaliteit. Je kunt bij de politie informatie krijgen, maar dus ook delen.

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin bewoners kunnen meedenken met de politie. Hier wordt ook om jouw mening als bewoners gevraagd over bepaalde onderwerpen, zoals nu criminaliteit. Daarnaast wordt ook gevraagd naar je mening over de communicatiemiddelen van de politie, zoals sociale media.

Tomatensoep Festival

Zaterdag 15 juni is het buurtfestival Poort, ookwel Sociaal Tomatensoep Festival. Dit festival is bedoeld om de bewoners van Poort met elkaar in verbinding te brengen. Er zijn onder andere foodtrucks, optredens, muziek, een markt en niet te vergeten: tomatensoep.

Afbeelding: Politie.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant