1410
Almere

Melody wordt nieuwe directeur Bureau Gelijke Behandeling Flevoland

Vanaf 1 juni 2024 wordt Melody Deldjou Fard de nieuwe directeur van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland. Zij zal Marloes Huijsen opvolgen, die op 1 maart 2024 stopte met haar werkzaamheden. Volgens de organisatie is Melody geschikt voor deze rol vanwege haar kennis en expertise op het gebied van diversiteit en inclusie, gebaseerd op haar verleden en huidige inzet.

Ze is namelijk op haar vijftiende, vlak na de negen jaar durende Golfoorlog in Iran, naar Nederland gevlucht. Sindsdien zet zij zich al jaren in voor onder andere gelijke rechten voor MBO-studenten, de aanpak van racisme, LHBTIQ-rechten en vrouwenrechten. Ze was ook raadslid van GroenLinks Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant