410
Almere

Weerbericht voor donderdag 6 juni: in de loop van de dag misschien een bui

Vandaag krijgen we in Almere opnieuw de zon van tijd tot tijd te zien. Er komen ook stapelwolken voor en een enkele kan uitgroeien tot een bui, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur loopt op naar 17 a 18 graden in de stad. De wind is matig uit het westen, maar soms ook vrij krachtig.

Vanavond en vannacht wolkenvelden, maar ook kans op een enkele bui. De temperatuur zal gaan zakken naar een graad of 10.

Morgen hebben we ook kans op een bui, maar is er ook zeker ruimte voor de zon. De temperatuur blijft wat aan de lage kant voor de tijd van het jaar met 17 graden. De wind is hoofdzakelijk matig en komt uit een westelijke richting.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant