2620
Almere

Jay Kuiper tekent als eerste bij Almere City

Verdediger Jay Kuiper is de eerste ‘zomeraanwinst’ die Almere City FC aankondigt. De 20-jarige speler wordt overgenomen van FC Groningen en gaat voorlopig bij de beloftenploeg van Almere spelen, maar heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot Eredivisie-speler. Hij tekent een contract voor twee jaar, met een optie voor een derde jaar.

Al sinds zijn vijftiende speelde hij bij FC Groningen, na te zijn begonnen bij de lokale amateurs van GVAV. Kuiper speelt nu hoofdzakelijk als linksback en speelde dit seizoen bijna alle wedstrijden voor FC Groningen onder-21, waar hij ook bij vijf goals betrokken was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant