340
Almere

Weerbericht voor woensdag 5 juni: geregeld zon

Vandaag trekken er enkele wolkenvelden over Almere, maar de zon gaan we ook zeker zien. Het blijft overal droog in de stad. De temperatuur zal uitkomen rond een graad of 17. Daarmee is het tamelijk fris voor de tijd van het jaar. De wind komt uit een westelijke richting en is matig tot vrij krachtig.

Vanavond en vannacht zijn er eerst opklaringen, maar geleidelijk komen er ook weer meer wolken voor. De temperatuur zal gaan zakken naar 9 graden.

Morgen trekt er een gebied met brede wolkenvelden over en kan er een bui vallen. In de loop van de dag breekt de zon weer vaker door vanuit het westen. Het blijft wat frisjes met 17 graden bij een matige westenwind.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant