1630
Almere

Geen treinen van en naar Utrecht Centraal door storing

Er rijden geen treinen van en naar Utrecht Centraal. Ook de trein tussen Almere Centrum en Utrecht Centraal rijdt niet. Dit komt door een storing bij de verkeersleidingspost in Utrecht die woensdagmiddag ontstond. Volgens de NS duurt de storing ten minste tot 15.30 uur.

Wat de oorzaak van de storing is, is nog niet duidelijk. ProRail is op dit moment bezig met een onderzoek. Ze adviseren reizigers de reisplanner goed in de gaten te houden of voor een andere vervoer te kiezen.

Een woordvoerder van de NS laat aan het ANP weten dat er geen bussen ingezet gaan worden, omdat het om een te groot gebied gaat. Er zijn volgens haar zo’n 15 á 20 gestrande treinen die ze proberen naar het dichtstbijzijnde station te brengen. Dit zodat de reizigers veilig uit kunnen stappen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant